Köpek Oteli Bağcılar 

Köpek Oteli Bağcılar 

İstanbul’ un Avrupa yakasındaki bir ilçesi olan Bağcılar, İstanbul’ un en çabuk gelişme gösteren ilçelerinden biridir. En son yapılan nüfus ölçümlerinde ilçede yaşayanların sayısının 5′ te 1′ ini öğrencilerin oluşturduğu belirlenmiştir. Bu ilçede bulunan ya da yakın semtlerde olan devlet ve özel üniversitelerin öğrencilerinin köpek eğitimi de bu durumu desteklediği gözle görülür şekildedir. Bahçelievler, Avcılar, Güngören, Küçükçekmece, Esenler semtleri, Bağcılar’ın yakınında bulunan diğer semtlerden birkaçıdır. Aynı zamanda bu semt çok işlek ve değerli bir semttir. Otoyol geçişinin tam üzerinde, merkezi bir konumda yer almaktadır. D -100 ve E -80 otoyollarının orta noktasında bulunması bu ilçeyi merkezi kılan nedenlerden sadece biridir. Bir de bu semte çok yakın yerlerde fazla sayıda köy bulunmaktadır. Düzenli şehirleşmesi, kilit taşı uygulaması, bakımlı ve temiz sokakları, kavşak çalışmaları ve asfalt yapısı ile toplamda 254 sokağa ve caddeye sahip olan bu semt, İstanbul şehrine yakışan, ışıl ışıl ışıldayan bir semt olarak bilinmektedir. 

 Bu merkezi ve ışıl ışıl semtin bu yapısı sebebiyle Köpek Oteli Bağcılar burada yer almaktadır. Köpek Oteli Bağcılar minik dostlarınızın bakımı ve eğitimi konusunda kendi bünyesinde, yetenekli, eğitimli, uzman ve hayvan sever kişileri çalışan olarak bulundurmaktadır. Çalışanlar bütünü ile küçük yaşlarından beri, köpek sevgisiyle beslenmiş, hayvan sever, her daim hayvan haklarını korumuş, hayvanlara destek olan, hayvanları sevmeyen kişilere karşı durmuş durumdadır. Çok uzun zamanlardır, bu çalışmalarını aşırı çaba sarf edip, devam ettiren, düzgün bir köpek oteli çalıştırmak isteyen köpek otelleri bakımlarını yaptıran ya da misafir olan minik dostlarınızın, bu otellerden ayrılırken gösterdikleri sevinç gösterileri de bu çabayı takdir eder nitelikte olduğunun da farkındadırlar ve bunu iyi bilirler. 

 Köpek bakmakta olan sizler için, köpek bakımının en zor yanı, minik dostunuzu götüremeyeceğiniz yerler olmasıdır. Buna rağmen bu dostlarınızı tek başına bırakmak istememenizdir. Bu duruma şöyle bir örnek verebiliriz; bulunduğunuz şehirden uzakta ya da yurtdışındaki yakınlarınızı, akraba ya da arkadaşlarınızı görmeye gitmek istediğinizde, iş planlarınızda bir anda bir seyahat programı ortaya çıktığında, yaz tatilinizde veya bayram tatillerinizde gideceğiniz otel, pansiyon ya da rezidansların evcil hayvanlarınızı kabul etmediğinde bu gibi sorunlar sizleri ve dostunuzu üzecektir. Üzerinizde büyük bir yük ve sorumluluk oluşturacaktır. İşte bu gibi önemli durumlarda Köpek Oteli Bağcılar size en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Bu sorunlar gündeme geldiği zaman size destek olacak, sizin eksikliğinizi hiçbir şekilde hissettirmeyecek olan Köpek Oteli Bağcılar her zaman minik dostunuzun ve sizin içinizi rahatlatacak bir hizmetle karşınızda olacaktır.  

 Minik dostlarınızı, siz gerçek sahiplerinin yokluğunda, sizin ilgive şefkatinizle sahiplenerek, bakımını, isteğiniz üzerine eğitimini üstlenecek olan geçici sahipleri, yani otel çalışanları siz gelip dostunuzu alana kadar onların yanında olacaktır. Minik dostlar bu otellerde birbirinden bağımsız bir şekilde, her mevsime göre ısı yalıtımı yapılmış, daima hijyen kuralları içerisinde olan odalarda köpek pansiyonu misafir edileceklerdir. İsterseniz küçük dostunuzun uyuyacağı odayı, oynayacağı alanı, tuvaletinin yaptırılacağı ortamı görebilirsiniz. İçinizde küçük bir sıkıntı tanesi bile kalmayana kadar çalışanlara sorularınızı sorup, yanıtlarını alabilirsiniz. 

Tabii ki minik dostunuzu bu otellere bırakmadan önce eksik aşıları varsa tamamlamanız gerekmektedir çünkü eksik aşıları olan dostlarımızı diğer dostlarımızı tehlikeye atmamak adına otellere kabul etmemektedirler. Eğer dostunuzu böyle bir otele bırakmaya karar verdi iseniz bilin ki dostlarınız orada sadece misafir olarak görülmeyecektir. İsteğinize göre köpeğinizin yarım kalan veya tamamlanmış ama unuttuğu şeylerin eğitimini de sizin yokluğunuzda ona aşılayabilirler. Örneğin; temel itaat eğitimini, temel tuvalet eğitimini, ileri itaat eğitimini ve hatta köpeğinizin cinsine, yaşına göre koruma eğitimini de vermektedirler.  

Yorum bırakın

WordPress.com’da Blog Oluşturun.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın